La multa als participants en la festa al garatge del Tarter és de 300 euros per cap

La policia aplica la llei de seguretat pública en constatar que s’excedia de molt el soroll permès a altes hores de la matinada

Una imatge d'arxiu del Tarter.
Una imatge d'arxiu del Tarter.
Malgrat que no seguir les directrius, les recomanacions, en matèria de confinament estricte no pot anar associat ara per ara a cap sanció concreta, alguns comportaments socials que s’estan reproduint arran de la fartanera que suposa haver-se de quedar a casa sí que poden ser sancionats per la policia. És el cas d’una ‘festa’ en un garatge del Tarter, que va acabar amb la intervenció de la policia i una multa econòmica per a cadascun dels seus participants. Segons que ha anunciat el Govern, la sanció imposada és de 300 euros per cap.

La situació va succeir, segons que ha pogut saber l’Altaveu, la matinada de dijous a divendres. L’acumulació especialment de temporers -quedi clar, que les fonts consultades no han pogut concretar si va ser el cas en què va haver d’intervenir la policia- en petits apartaments especialment a les pletes de Soldeu i el Tarter està portant situacions que indignen altres col·lectius i, especialment, els residents de tot l’any en aquests nuclis poblacionals de Canillo.

Sia com vulgui, la policia, que d’unes setmanes ençà ha incrementat els controls per evitar l’incompliment de les recomanacions sobre aïllament social i que rep més interactuacions ciutadanes en matèria de diferències veïnals i discussions conjugals, va rebre l’avís d’uns veïns sobre el soroll que es desprenia d’un aparcament privat. Els agents desplaçats al lloc indicat hi van trobar una vintena de persones que havien muntat una festa en tota regla.

De fet, fins i tot un dels participants estava degudament equipat com a discjòquei. Els decibels de la música i el bullici que creaven els propis assistents a la trobada van ser considerats inadequats per part dels policies per les hores -matinada- en què es duia a terme la trobada. D’aquí que en aplicació de la llei de seguretat pública, que regula també aspectes relatius al soroll nocturn, es va imposar una multa a cadascun dels assistents a la ‘party’.

Comentaris (21)

Trending