MovemOrdino promet un increment salarial als funcionaris comunals

La candidata Sandra Tudó assegura que sis de cada deu treballadors públics cobra el sou mínim i “això no és bo ni per a la parròquia ni per a la vida familiar”

-
-
MovemOrdino ha anunciat un increment salarial notable per als funcionaris comunals alhora que planteja estudiar mesures per millorar la conciliació laboral i familiar. La candidata de la formació, Sandra Tudó, ha garantit que se situarà el sou mínim en 1.200 euros. La llista que aplega militants socialdemòcrates i independents ordinencs vol intentar equiparar tant com sigui possible els salaris públics amb els del sector privat.

La candidatura de Movem Ordino ha exposat aquest dilluns les línies del seu programa relatives a la Funció Pública, que passen per millorar la conciliació laboral i familiar, la motivació del personal i la revisió salarial. El 60% del personal del comú cobra el sou mínim i “això no és bo ni per la parròquia ni per la vida familiar”, ha sentenciat la número 1 de la candidatura. En aquest sentit, Tudó s’ha compromès a “millorar els salaris”, pujant els mínims als 1.200 euros mantenint els triennis. Així mateix, ha assegurat que “revisarem totes les bases salarials perquè ens puguem equiparar el màxim possible amb el sector privat”

Més enllà de l’eix salarial, la candidata a cònsol major ha parlat de la motivació de empleats públics. En aquest punt, Tudó ha exposat que es vol que el personal “pugui posar en pràctica les seves expectatives i la seva persona dins el comú”. Així, es pretén programar formacions perquè els treballadors “també tinguin una motivació personal per tirar endavant la casa comuna com es mereix el poble”

 

Comentaris (1)

Trending