Movem Ordino es compromet a potenciar i dinamitzar el patrimoni històric de la parròquia

El candidat de Movem Ordino, Joan Miquel Armengol.
El candidat de Movem Ordino, Joan Miquel Armengol.
La candidatura de Movem Ordino s’ha compromès a potenciar i dinamitzar el patrimoni històric de la parròquia. “Tenim la gran sort de tenir un patrimoni històric importantíssim aquí a Ordino”, ha posat en relleu el candidat a cònsol menor, Joan Miquel Armengol, que ha assenyalat que des de Movem Ordino es vol “evitar una momificació del patrimoni que tenim, que s’ha de conservar, però s’ha de fer viu i viure’l”. 

Armengol ha lamentat que “sovint la gent vol visitar el nostre patrimoni i resulta que està tancat o falten guies”, i en aquest sentit ha comentat que es tracta de donar resposta a aquest turisme, “potenciar-lo encara més per aprofitar la gran bellesa natural i cultural que tenim a la vall d’Ordino” i per atreure el turisme cultural al llarg de tot l’any.

En aquest punt, el candidat a cònsol menor ha explicat que es treballarà perquè el turisme arribi a tota la parròquia: “volem evitar massificar tot el turisme a Ordino i que després els pobles de la vall en surtin perjudicats o abandonats”, ha manifestat.

De la mateixa manera, ha apuntat que es buscarà fer partícip a tota la gent que viu a la parròquia i que “també participen al dinamisme i a la bellesa d’aquest paisatge”, com poden ser agricultors i ramaders, “implicant tota la gent que fa viu aquest patrimoni”, ha conclòs Armengol.

Així mateix, s’ha compromès a que al comú s’hi trobarà “una escolta, una orella i un suport per aprofitar aquest patrimoni, fer-lo fructificar i dinamitzar-lo” per a tota aquella gent que té patrimoni a la vall, per evitar que el tinguin “momificat i abandonat”, i es dinamitzarà i es donarà vida al patrimoni, també, amb els mercats que es volen organitzar de manera periòdica. En conjunt, servirà “perquè la gent pugui tenir ganes de produir i treballar per Ordino”, ha conclòs el número 2 de Movem Ordino.

Comentaris

Trending