El MoraBanc Andorra pateix la primera derrota a casa a l'ACB en un partit molt igualat (86-89)

Tècniques, antiesportives i ratxes de jugadors marquen un duel que es decideix en el tram final

Musli llença a cistella durant el partit d'aquest dissabte.
El MoraBanc Andorra ha patit la primera derrota a casa en un partit molt equilibrat i disputat que s'ha decidit als últims segons. L'UCAM s'ha imposat per 86-89 en un duel marcat per les tècniques, les faltes antiesportives i les ratxes d'encert de diversos jugadors. La d'aquest dissabte és la segona derrota consecutiva al fortí d'Andorra la Vella amb el partit de l'Eurocup d'aquesta mateixa setmana.

La solvència del MoraBanc Andorra en el seu pavelló ha quedat tocada en pocs dies. Aquest dissabte contra l'UCAM s'esperava un partit dur i equilibrat. El rival que arribava a Andorra amb tres derrotes consecutives i amb Rafa Luz s'ha mostrat com un equip molt sòlid amb un Booker inspirat, que acabaria sent el botxí, amb 33 punts (5 triples), dels homes que entrena Ibón Navarro. Booker, la gran recta final de Radoncic, amb dos triples, i un parcial de 0-7 han estat determinants en la derrota local.

El primer quart ha estat molt equilibrat. Els murcians sorprenien amb Marques Townes que sortia per primer cop de titular a la Lliga Endesa ACB i encarregat de marcar a Clevin Hannah. Els encerts, per part andorrana, de Moussa Diagne i les pèrdues de pilota en els dos equips han presidit el primer quart.  En el  segon, Booker i Jarrell Eddie han sorgit des de la línia de triples per distanciar l'UCAM (33-40). Després, Diagne amb el seu primer triple a l'ACB tancaria el segon quart amb un 37-43.

Els dos darrers quarts s'han allargat molt entre personals i consultes dels àrbitres al vídeo. L'equip de Sito Alonso continuava per davant en el marcador amb els punts de Booker i els rebots de Cate però el MoraBanc Andorra tornaria a ficar-se en el partit amb un parcial de 8-0, i s'entrava al darrer quart amb un ajustat 63-66. Els nervis i les errades han augmentat amb el pas dels minuts.

Un 71-76 semblava decantar el partit del costat visitant per bé que el MoraBanc ha tret forces per capgirar el marcador ajudat per les errades de Larentzakis. Fins que dos triples de Radoncic han tornat a posar per davant l'UCAM. Els andorrans que tenien els últims 23 segons de possessió han confiat en Senglin per conduir l'atac però ha fet passes. Booker anotava dos tirs lliures (83-87) i Hannah, amb un triple posava el 86-87. Townes ha tancat el partit des de la línia de personal.

MORABANC ANDORRA (86): Sy (4), Massenat (7), Walker (9), Hannah (14), Diagne (21) -cinc inicial-, Llovet (3), Musli (3), Todorovic (7), Pérez (7) i Senglin (11).

UCAM (89): Luz (0), Booker (33), Hunt (2), Townes (11), Eddie (11) -cinc inicial-, Cate (4), Rojas (2), Radoncic (10), Tumba (2), Duran (2), Lecomte (7) i Larentzakis (5).

Parcials: 21-18, 16-25, 26-25, 23-23.

Àrbitres: Aliaga, Caballero i Martínez Silla.