El MoraBanc venç a Múrcia amb una bona defensa i un excel·lent tercer quart (72-87)

-
-

Un MoraBanc molt seriós i amb una bona defensa s'ha endut una important victòria a la pista de l'UCAM Múrcia. Després d'una primera part molt equilibrada, l'equip andorrà ha fet un tercer quart impecable (11-31) que l'ha portat cap a la victòria. La propera jornada rep el Retabet Bilbao. Serà el diumenge a dos quarts d'una del migdia.

El MoraBanc ha plantejat el partit amb una defensa  molt intensa, amb una vigilància especial per Booker, el màxim encistellador local que s’ha quedat amb 3 punts en el primer quart. Dos triples de Massenat i dues accions consecutives de Tyson Pérez han igualat els triples inicials dels murcians.

Els espectadors han escridassat Todorovic cada cop que ha tocat la pilota

Hannah amb dues personals se n’ha anat a la banqueta i el MoraBanc s’ha quedat sense un base pur en uns minuts marcats per les imprecisions,  les pèrdues de pilota , el predomini del joc exterior amb tirs de tres i un Todorovic, ex jugador del Múrcia, molt poc encertat i escridassat pels espectadors cada vegada que tocava la pilota.

Al segon quart, Hannah ha tornat a la pista i pel costat murcià ho ha fet Booker. Dos triples de Jelinek  i Walker impulsaven els homes d’Ibon Navarro però el despertar de Booker amb el suport de Larentzakis mantenien el marcador en empat (33-33) en un duel molt físic i amb molts contactes.

A la recta final d’aquest quart, Booker ha tornat a sortir al rescat dels seus per tancar el període amb 40-39 i 8 punts seus. Els locals buscaven la seva tercera victòria consecutiva a casa contra un MoraBanc amb una única victòria en els cinc darrers partits.

Un parcial de 0-6 a l'inici del tercer quart ha impulsat els andorrans

Un parcial de 0-6 donava la diferència més gran a l'equip andorrà (40-45). Han estat els millors moments amb Hannah en pista i uns encertats Massenat i Diagne i  vuit  punts de diferència (43-51), tot i les habituals errades en els tirs lliures. Amb Booker a la banqueta, els murcians han anotat tres punts en 6 minuts abusant de les accions individuals i oblidant el joc d'equip.

Fins que ha hagut de tornar Booker però ha estat una mena de  cant del cigne dels locals perquè després de dues cistelles consecutives del base, el MoraBanc s'ha convertit en amo i senyor del partit (48-65) contra un equip que acostuma a marcar molts punts.

Un 51-70 al final del tercer període ha deixat el partit sentenciat

Per arrodonir el festival, Todorovic s'ha despertat amb 7 punts amb dos triples, un d'ells sobre la botzina dels 24 segons de possessió i un 51-70, la màxima renda, al final del tercer quart. Als últims 10 minuts, el MoraBanc ha gestionat el seu avantatge i no ha afluixat en defensa.

Tyson i Eddie se les han tingut per una dura falta personal del jugador murcià. Malgrat aquesta picabaralla, els homes d'Ibon Navarro han jugat amb el cap fred. Cal destacar el bon percentatge en els triples (11 de 20) que compensa el balanç de tirs lliures (10 de 20) i 4 rebots ofensius pels locals i 14 pel MoraBanc, quan encara faltaven cinc minuts per acabar.

Amb aquesta victòria el MoraBanc es pren la revenja de la derrota a la primera volta contra l'UCAM Múrcia.

UCAM MÚRCIA  (72): Booker 21, Eddie 10, Radicevic 0, Hunt 4, Rojas 7 -cinc inicial-, Townes 6, Luz 6, Larentzakis 6, Cate 6, James 6, Duran 0, i Malmanis 0. 16 de 22 tirs lliures, 19 de 34 llançaments de dos, 6 de 19 triples. 17 rebots ofensius i 21 defensius-

MORABANC ANDORRA (87):  Hannah 17, Massenat 16, Sy 6, Diagne 111, Todorovic, 0 -cinc inicial-, Pérez 6, Llovet 1, Walker 8, Jelinek 3, Senglin 9, i Musli, 0. 13 de 21 tirs lliures; 19 de 40 llançaments de dos; 12 de 22 triples; 18 rebots ofensius i 25 defensius.

Àrbitres: Pérez, Castillo i Merino.

Parcials: 19-18, 21-21, 11-31, 21-17 (72-87).