El MoraBanc cau contra un Herbalife més encertat en un partit molt defensiu (60-70)

Els andorrans només han anat per davant en el marcador en el primer quart

Bandja Sy intenta fer jugada entre dos rivals durant el partit d'aquest dissabte.
El MoraBanc Andorra, amb tota la plantilla en condicions, ha perdut en la tornada a la Lliga Endesa-ACB contra un rival directe en la lluita per estar entre els vuit millors. L'Herbalife ha sabut llegir millor un partit molt defensiu i ha estat més encertat en els moments decisius. En l'equip andorrà cal destacar la fluixa aportació de Walker, 0 punts i de Todorovic (2) i els baixos percentatges de tirs. Dimecres es tanca la participació a l'Eurocup a Turquia contra el Tofas Bursa.

En els dos primers minuts només havien pujat al marcador tres punts de Diagne (3-0). Les defenses s’imposaven a uns atacs molt poc encertats i els dos equips progressaven a cop de triple com Jelinek, que aquest dissabte s’ha convertit en el jugador del MoraBanc en més partits a l’ACB o Shurna i el primer quart ha acabat amb un escàs 12-11.

L’aparició estel·lar d’Okoye en el segon quart ha fet que els canaris agafessin set punts de diferència (14-21) a 7 minuts i mig pel descans i Ibon Navarro que s’ha vist obligat a demanar un temps mort. Les instruccions del tècnic i la manca d’encert del visitants en atac han propiciat un parcial de 10-4 (26-28) amb cistelles de Musli i de Clive Hannah. Una cistella de Rabaseda tancava el segon parcial amb 26-30.

A la represa, l'Herbalife ha sortit molt motivat i entre Cook i Costello han posat el marcador en un 28-38 que Banja Sy s'ha ocupat de retallar amb un 2 1 que ha donat pas a un intercanvi de cistelles que ha beneficiat menys el MoraBanc ja que Bourousis ha entrat en ratxa amb set punts consecutius (36-45).

Amb Jelinek i Musli ha arribat la reacció (43-49) i un darrer quart molt obert que ha inaugurat Burjanadze amb dos punts i vuit d'avantatge per l'Herbalife que es posaria després amb un inquietant de 45-59 a set minuts pel final del partit. Quatre punts de Clive Hannah donaven opcions al MoraBanc (49-59) però dos tirs fallats de tres donaven ales als canaris a menys de tres minuts per acabar. S'han limitat a controlar el joc i a mantenir la diferència aprofitant les errades andorranes en tirs lliures i en la captura de rebots en defensa.

MORABANC ANDORRA (60):  Hannah 14, Massenat 4, Sy 5, Diagne 3, Walker, 0 -cinc inicial-, Pérez 0, Llovet 9, Todorovic 2, Jelinek 6, Senglin 2, i Musli, 12. 17 de 21 tirs lliures; 17 de 35 llançaments de dos; 3 de 17 triples; 10 rebots ofensius i 26 defensius.

HERBALIFE GRAN CANÀRIA (70): Cook 7, Shurna 10, Rabaseda 7, Costello 8, Harper 2 -cinc inicial-, Okoye 7, Bourousis 13, Santana 0, Pauli 3, Burjanadze 8, i Beirán, 5.  6 de 10 tirs lliures; 23 de 44 llançaments de dos; 6 de 20 triples; 10 rebots ofensius i 23 defensius.

Àrbitres: Calatrava, Torres i Rial.

Parcials: 12-11, 14-19, 17-19, 17-21 (60-70).