Commoció a la Massana per la mort del cap del cos d'urbans, Lluís Reñé

Tenia 60 anys i des del 1990 treballava a un departament que va passar a encapçalar el 1992 guanyant-se durant gairebé tres dècades l'apreci de comú i ciutadania

Lluís Reñé era cap del servei de circulació de la Massana.
Lluís Reñé era cap del servei de circulació de la Massana.
El cap del cos d'urbans del comú de la Massana, Lluís Reñé Picola ha mort aquest dilluns. La seva desaparició ha causat una gran commoció a la parròquia on feia anys que s'ocupava del departament, al qual s'havia incorporat el 1990. També era un persona molt coneguda a tot el país.

Lluís Reñé tenia 60 anys. Feia dues setmanes que es trobava de baixa laboral i aquest dilluns s'ha confirmat la trista notícia de la defunció de qui, des de 1992, era el màxim responsable del cos d'urbans de la parròquia massanenca, departament al qual havia arribat el 1990.

La cònsol major, Olga Molné, ha expressat el seu condol en nom de la corporació. "El Lluís René portava trenta anys de servei al comú de la Massana, sempre amb una gran dedicació. Pensem que no només era apreciat al comú sinó que els ciutadans de la parròquia li tenien molta estima", ha afirmat.

La mort de Reñé ha causat tambe molt dolor dins del cos d'agents de circulació. El caporal Àlex Bruno, en nom dels urbans, ha volgut traslladar el condol a la família del seu cap i ha assegurat que "el Lluís ha estat un exemple a seguir per a tots nosaltres per la seva gran humanitat". Des del departament es vol impulsar alguna acció per homenatjar qui ha estat al capdavant durant 28 anys i es vol que s'hi sumin els diferents serveis de circulació del país.

Reñé també era un gran apassionat de les motos i, especialment de les Harley Davidson. En tenia una i en els seus moments lliures aprofitava per anar a rodar. Formava part de la seccio andorrana de l'Associació Internacional de Policia (IPA), amb seu a la parròquia massanenca.

 

 

Etiquetes

Comentaris (34)

Trending