Molné, López, Bonell, Martisella, Majoral, Gili, Rossell i Costa presidiran les comissions legislatives

Cada comissió la constitueixen vuit consellers que representen proporcionalment la força que cada grup té en l’arc parlamentari

-
-
Després dels diversos acords adoptats, ja està clar quins consellers presidiran les comissions legislatives. Els demòcrates, ja havia transcendit, lideraran quatre de les vuit comissions, els socialdemòcrates dues més i Liberals i terceravia una cadascun. Els presidents seran Ester Molné, Pere López, Mònica Bonell, Maria Martisella, Josep Majoral, Rosa Gili, Núria Rossell i Ferran Costa.

Cada comissió estarà integrada per vuit consellers que representaran de manera proporcional el pes de cadascun dels cinc grups que formen part de la cambra. Aquest dilluns s’ha celebrat una junta de govern urgent i extraordinària per acabar d’ajustar la qüestió de les delegacions internacionals atès que Ciutadans Compromesos hauria demanat una petita revisió per no quedar-se fora de tot.

Així les coses, Molné presidirà la comissió de Justícia i Interior amb Joan Carles Camp de vicepresident; López i Bernadeta Coma lideraran la comissió de Política Exterior; Bonell i Marc Magallón s’encarregaran d’Economia. Martisella i Roger Padreny seran presidenta i vicepresident de la comissió de Finances; Majoral i Raül Ferré es faran càrrec de Política Territorial; Gili i Sandra Codina estaran al capdavant de la comissió de Sanitat; Rossell i Judith Salazar encapçalaran Afers Socials; i Costa i Justo Ruiz s’encarregaran d’Educació, Cultura i Esports.

Comentaris

Trending