La zona d’estacionament de motos del Parc Central ja està operativa

Els canvis de circulació a la zona de Prada Ramon, que afecten la sortida cap a la Massana i Encamp, també són efectius

Una motocicleta en primer terme a l'espai habilitat per a vehicles de dues rodes.
Una motocicleta en primer terme a l'espai habilitat per a vehicles de dues rodes. Toni Solanelles

L’espai gratuït d’estacionament per a motos al Parc Central ja està operatiu. I dóna servei, especialment, a tota la zona de Riberaygua i Travesseres, és a dir, a Prada Ramon, on també són efectius un seguit de canvis de sentit de circulació que operen sobretot als carrers Roger Bernat III i Pere d’Urg, i que faciliten la sortida cap a Bonaventura Armengol dels vehicles estacionats en els aparcaments privats que hi ha en aquell indret.

La zona senyalitzada per a aparcar motocicletes queda a prop de la mini-deixalleria que hi ha també al pàrquing exterior del Parc Central, en les immediacions del carrer Pere d’Urg esmentat. En el conjunt de l’estacionament del Parc Central, gratuïtes, hi ha dues-centes places per a motos. Aquest espai l’ha habilitat el comú per donar resposta a la supressió de places que s’ha fet al carrer de l’Aigüeta i entorns. En aquesta via s’han eliminat també els espais d’estacionament de cotxes.

Només s’han deixat places per a vehicles usats per persones amb limitacions de mobilitat i s’ha activat en aquell indret tot un seguit de llocs per a càrrega i descàrrega. Tot plegat, aquests canvis, deriven de les obres que s’han de fer al tomb del Centre Comercial Andorrà. Aquests treballs han de durar uns tres anys.

Comentaris (4)

Trending