Únic sentit de circulació a Prat de la Creu a partir de dilluns

FEDA inica una nova fase del desplegament de la xarxa de calor en el tram comprès entre l’ambaixada d’Espanya a Andorra i el riu i només es podrà circular en sentit Escaldes

El carrer Prat de la Creu
El carrer Prat de la Creu Comú Andorra la Vella

Com ja va passar el passat mes de novembre, el carrer Prat de la Creu tornarà a tenir només un sol sentit de circulació per als vehicles. Els treballs per desplegar la xarxa de calor de FEDA-Ecoterm inicien la setmana vinent una nova fase, entre l’ambaixada d’Espanya a Andorra i el riu, que comportarà restriccions de trànsit.

El comú d’Andorra la Vella informa a través d’un comunicat, que des del dilluns 13 de febrer i durant els dies feiners de les 9.30 a les 16.30 hores, al carrer Prat de la Creu només s’hi podrà circular en direcció Escaldes-Engordany, a excepció del transport públic, el servei d’urgències i els veïns del carrer Pompeu Fabra, que mantindran la circulació en els dos carrils. Durant els caps de setmana es podrà transitar en els dos sentits del carrer.

Els vehicles provinents de la Rotonda seran desviats a partir del proper dilluns cap al carrer Bonaventura Armengol al Pont nou. Des del comú es recomana, com a via alternativa, el pas per l’avinguda Meritxell. Cal recordar que el passat mes de novembre ja hi va haver restriccions de trànsit en un dels carrers més concorreguts de la capital. En aquell cas es va tancar el tram comprès entre la cruïlla amb Bonaventura Armengol i la rotonda de Govern i el tall va durar 18 dies. En aquest cas, el comú ha informat que les afectacions duraran unes setmanes sense concretar el nombre.

Comentaris (3)

Trending