El tancament del viaducte del carrer Doctor Vilanova de moment no complica més el trànsit

Sí que hi ha conductors despistats que voldrien tirar cap a la plaça Rebés i han d’acabar fent la rotonda de Govern i buscar trajectes alternatius

Un vehicle estacionat de bombers i un altre mirant si podia pujar cap a la plaça Rebés.
Un vehicle estacionat de bombers i un altre mirant si podia pujar cap a la plaça Rebés. Toni Solanelles

El tancament del viaducte del carrer Doctor Vilanova, situació que durarà ben bé vuit mesos, no està complicant, per ara, més la circulació del que ho ha estat els darrers dies. A mig matí s’ha col·locat una tanca al carril de pujada anunciant la mesura temporal i deixant clar que sí que es pot entrar cap a l’aparcament del Consell General. En els propers dies s’han d’iniciar els treballs per reforçar l’estructura del vial, que està força malmesa.

El trànsit que hi ha per Prat de la Creu es deu més al volum habitual o a les obres que hi està fent FEDA que no pas al tall de l’esmentat vial. Ara bé, caldrà veure les properes hores, amb la sortida dels escolars dels centres educatius, o amb la finalització laboral de desenes, centenars de persones, si la situació es complica. Les anàlisis fetes per Mobilitat, segons que es va anunciar divendres, ja deixaven entreveure que no hi havia d’haver excessius problemes.

Un vehicle de la policia accedint aquest matí pel vial que es tancarà dilluns.

Relacionat

El viaducte del carrer Doctor Vilanova quedarà tancat a partir de dilluns i durant vuit o nou mesos

El que sí que hi ha hagut és més d’un i de dos conductors despistats o, en tot cas, que no estaven al corrent del tancament del vial, que s’havien d’aturar a l’altura de la tanca per comprovar que si no van al Consell General no poden tirar cap a la plaça Rebés i, en conseqüència, donar el tomb a la rotonda de Govern per cercar llavors un nou trajecte.

Comentaris (1)

Trending