Talls a la Baixada del Molí a Andorra la Vella a l'avinguda Verge de Canòlich a Sant Julià

A la capital s'hi emplaçarà una grua de grans dimensions i la circulació quedarà restringida en ambdós sentits dissabte mentre que el de la parròquia laurediana comença aquest divendres i durarà fins diumenge

El tall d'aigua afectarà la vila de Sant Julià de Lòria.
El tall d'aigua afectarà la vila de Sant Julià de Lòria. ARXIU

El carrer Baixada del Molí, a l’alçada del número 28 (des de l’encreuament amb Prada Motxilla) es tancarà aquest dissabte al trànsit entre les 8 h del matí i les 18 h per l’emplaçament d’una grua de grans dimensions. També hi haurà tall de trànsit a Sant Julià de Lòria.

Segons informa el comú d'Andorra la Vella en un comunicat, la circulació s’interromprà en ambdós sentits  i els vehicles seran desviats per altres carrers. Així, aquells procedents de Santa Coloma per l’avinguda d’Enclar se'ls desviarà en direcció centre vila per l'avinguda Príncep Benlloch, i els que vagin pel carrer Prat de la Creu en direcció a la Baixada del Molí s’hauran de derivar per la rotonda de Tobira cap a l’avinguda Tarragona.

Aquest divendres a la tarda a partir de les 17.30 h i fins al diumenge 9 de maig, a les 21 h, l'avinguda Verge de Canòlich romandrà tallada al trànsit en el tram comprés entre la plaça Laurèdia i el carrer de Lòria. L 'accės a la part alta del poble es farà pel carrer Bonaventura Riera. En el tram de l'avinguda Verge de Canòlich, habilitat per la fira del vehicle d'ocasió, quedarà un espai suficient perquè pugui accedir en cas de necessitat un vehicle de bombers i/o d'urgències.

Comentaris

Trending