Sorpresa a Mobilitat: sense cues per accedir al país i fluïdesa al centre

Prop de les 10 del matí s’han acumulat tres quilòmetres de retencions a l’N-145 de pujada cap al Principat, s’han obert els dos carrils i la situació s’ha dissolt en pocs minuts i ara s’està a l’expectativa

Una vista d'aquest migdia a la CG-1, entre la frontera i Sant Julià.
Una vista d'aquest migdia a la CG-1, entre la frontera i Sant Julià. B. N.

Els gestors i tècnics de Mobilitat estan a l’expectativa de l’evolució del trànsit. Per sorpresa seva, no hi ha cap mena d’incidència per accedir al país. I, conseqüentment, tampoc al centre. La xarxa viària està neta i fluïda. Els únics problemes que s’han detectat han estat vers les 10 del matí, quan s’han acumulat tres quilòmetres de retenció a l’N-145, la carretera que enllaça la Seu i Andorra. Per evitar mals majors s’han obert els dos carrils de pujada a la zona fronterera i la situació s’ha dissolt en qüestió de minuts.

Des de llavors que no hi ha cap incidència viària, contravenint el que deien les previsions i deixant els responsables de Mobilitat completament a l’expectativa de la situació. De fet, fins i tot conductors de les línies de bus que arriben a Sant Julià, i que temien l’embús, estaven aquest matí del tot sorpresos i assegurant que gairebé hi ha menys trànsit aquest dissabte d’inici de pont que no pas els dies més fluixos d’entre setmana.

Retencions a l'altura de Sant Julià.

Relacionat

El col·lapse de la Puríssima de la Covid ja és aquí

Hores d’ara no es pot pronosticar ni que està passant ni que pot succeir en les properes hores. En aquest sentit, fonts de Mobilitat consultades han recordat que aquest divendres al vespre sí que hi va haver dificultat per accedir al país i que les previsions de mal temps especialment a partir d’aquesta propera nit i sobretot demà, diumenge, poden haver fet frenar alguns dels visitants que inicialment tenien intenció de venir al Principat.

Comentaris (8)

Trending