Retencions al Tarter per la caiguda d’una roca enmig de la carretera que ha enganxat un cotxe

El despreniment a la zona de la Traba ha causat danys materials al vehicle però, sortosament, cap dels seus ocupants no ha resultat ferit, i una vegada els bombers han assegurat que no hi havia més perill i el COEX ha netejat la via s’ha reprès la circulació

Cotxes aturats.
Cotxes aturats.

La caiguda d’una roca enmig de la carretera a la zona de la Traba, a la parròquia de Canillo, ha enganxat un cotxe que ha sofert danys materials i generat poc després de 2/4 de 2 d’aquesta tarda retencions de vehicles al tomb del Tarter. Més enllà dels danys materials al cotxe, no s’han hagut de lamentar sortosament ferits.

Els cotxes, en els dos sentits de la marxa, han hagut de parar durant una estona mentre s’han retirat les restes del roc desprès a l’asfalt. El servei de circulació de Canillo ha donat pas alternatiu mentre els bombers s’encarregaven d’assistir el vehicle i revisar la zona per assegurar-se que no hi havia risc de nous despreniments. Una vegada els operaris del COEX han netejat la calçada s’ha reprès la circulació amb normalitat.

Comentaris

Trending