Retencions a Ordino pels controls policials d’una vintena de vehicles que haurien fet virolles

Tres patrulles s’haurien situat a la intersecció de la carretera que va cap a l’Aldosa de la Massana per advertir els conductors que haurien fet pràctiques de cert risc circulant pel coll ordinenc

Cotxes aturats pels controls.
Cotxes aturats pels controls.

El control que ha establert la policia en un espai situat a la intersecció entre la carretera general CG-3 i la secundària que porta cap a l’Aldosa de la Massana ha acabat comportant notables retencions en la circulació, aquesta tarda, a Ordino. Fins a tres patrulles han hagut d’anar advertint els conductors d’una vintena llarga de cotxes, la majoria sinó tots estrangers, que haurien anat circulant en grup i de forma aparentment indeguda, principalment, pel coll d’Ordino.

Segons algunes fonts, els vehicles en qüestió, entre vint i trenta, de gama mitja però alguns d’ells aparentment alterats -no necessàriament del motor, sí de la carrosseria en molts casos, amb dissenys cridaners- formaven part d’una mena de comboi que hauria muntat com un ral·li. Alguns dels vehicles, segons els avisos que hauria rebut la policia, haurien circulat amb una velocitat anormalment alta i, també en algunes ocasions, fent virolles no permeses.

Com que els agents no han pogut constatar en directe les presumptes infraccions, s’han hagut de limitar a aturar els vehicles i advertir-los que calia que conduïssin de manera adequada a les condicions de la via. El control -que hauria enfurismat a alguns dels conductors advertits- ha fet alentir la circulació a la zona i s’han generat retencions fins al bell mig d’Ordino.

Comentaris (13)

Trending