Retencions per marxar del país pràcticament des de la sortida de Sant Julià

La suma dels vehicles dels ciutadans del país que se’n van de cap de setmana més els cotxes de visitants que enfilen el camí de retorn a casa col·lapsa el tram final de la CG-1 en direcció al riu Runer

Cues de sortida aquesta tarda.
Cues de sortida aquesta tarda. mobilitat

La suma dels vehicles dels ciutadans del país que se’n van de cap de setmana -o de vacances- més els cotxes de visitants que enfilen el camí de retorn a casa després de passar la jornada al Principat està col·lapsant el tram final de la CG-1 en direcció al riu Runer. Hores d’ara, per sortir del país hi ha uns quatre quilòmetres de retencions.

Això vol dir que hi ha trànsit lent ja entrant a Sant Julià de Lòria i es comença pràcticament a parar i avança força lentament a partir del complexe comercial Sant Eloi, al sud del nucli urbà lauredià. Gràcies a l’elevada afluència de visitants que està tenint el país aquest estiu, les retencions -d’entrada al matí; de sortida per la tarda-vespre- estan sent habituals. No obstant això, els divendres, de sortida, se solen accentuar.

Comentaris (6)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.