Restriccions de trànsit a la Massana per la celebració de la Copa del Món de BTT

Les afectacions principals seran a la general 4 entre l’encreuament amb la CS-420 i fins al pont de Cabús; del 24 al 26 d’agost

Presentació Copa del Món BTT
Presentació Copa del Món BTT Albert Sanjuan

La setmana vinent, l’estació de Pal-Arinsal torna a acollir la Copa del Món UCI de BTT. Això suposa que durant els dies que duri la prova, entre el 24 i el 26 d’agost, hi haurà algunes afectacions a la xarxa viària del Principat. Des del Govern es recomana que qui vulgui apropar-se al domini a veure la competició en directe descarti el vehicle privat i faci servir el transport públic.

Així, es recorda que aquells dies es reforçaran les línies que van a la Massana (L5 i L6), així com el servei de bus parroquial. Cal tenir en compte que es preveu una notable afluència de públic: fins a 60.000 persones entre els tres dies.

Pel que fa al trànsit, les afectacions se centraran a la zona de competició. Així, durant el pas dels corredors, la circulació de vehicles quedarà interrompuda a la CG-4 des de l’encreuament amb la CS-420, carretera de la Caubella, fins al port de Cabús. L’horari de tall previst els dies 24 i 25 és de dos quarts de nou del matí a dos quarts de sis de la tarda. El dia 26, la restricció començarà a les sis i acabarà a les cinc de la tarda. A més i de forma prèvia i amb motiu dels preparatius la CS-420 quedarà tallada des del 20 fins al 26 d’agost.

Tot i aquestes previsions, en funció de l’evolució de la cursa la Policia tancarà la carretera i acordarà les accions oportunes per garantir la seguretat. El comú de la Massana prendrà les mesures oportunes pel que fa a l’estacionament de vehicles en els trams esmentats.

Comentaris (2)

Trending