La prefectura de l’Arieja aposta pels controls sorpresa per disminuir la sinistralitat a la RN20

En el darrer van ser multats 22 automobilistes, 19 d’ells per excés de velocitat en el tram entre Mérens-les-Vals i Tarascon

Comentaris

El cap de gabinet de la prefectura de l'Arieja, Guillaume Afonso i un gendarme en un control el passat dia 16.
El cap de gabinet de la prefectura de l'Arieja, Guillaume Afonso i un gendarme en un control el passat dia 16. Préfet de l'Ariège

Els dos accidents que hi ha hagut aquest mes, amb un mort i dos ferits greus en el mateix tram de la RN20, la carretera que uneix l’Arieja amb Andorra ha fet que la prefectura de l’Arieja opti pels controls sorpresa amb l’objectiu de disminuir la sinistralitat.

Els controls mobilitzen un gran nombre de gendarmes i el darrer va comptar amb la presència del director de gabinet de la prefectura, Guillaume Afonso. En el decurs de la intervenció van ser multats 22 automobilistes, 19 d’ells per excés de velocitat, dos per no portar posat el cinturó de seguretat i un per no respectar la distància.

A més d’aquests controls, s’han instal·lat més radars fixos i mòbils. Guillaume Afonso diu que la voluntat no és sancionar i que és garantir la seguretat dels conductors. El tram és un dels punts negres de la xarxa viària francesa ja que rep un volum molt alt de vehicles, sobretot en períodes festius.

El tram entre Mérens i Acs és molt estret i amb revolts. La proximitat del riu i de les muntanyes dificulta la seva ampliació.

Comentaris

Trending