Policia i Mobilitat testegen un nou sistema per controlar els excessos de velocitat

Agents del cos i tècnics del departament han fet proves amb l’aparell al nou vial de Sant Julià, en sentit descendent, just abans d’arribar a la rotonda de Fontaneda

Comentaris

Proves del nou sistema per controlar la velocitat.

El cos de policia i tècnics de l’agència de Mobilitat estan provant un nou sistema per al control dels excessos de velocitat a la xarxa viària. Des de tots dos departaments saben que aquesta és una de les principals causes de la sinistralitat al volant i, per això, es vol ser més eficient a l’hora d’assegurar que els conductors respecten les limitacions establertes a cada tram de les carreteres del Principat.

La prova s’ha fet conjuntament amb efectius del cos d’ordre i tècnics del departament. L’objectiu és comprovar que la nova maquinària funciona correctament. El test s’emmarca dins la voluntat d’implementar “solucions més eficients en matèria de seguretat viària”. El nou sistema s’ha testejat al nou vial del Sant Julià, en el sentit de baixada, just abans d’arribar a la rotonda de Fontaneda.

Tant des de la policia com des de Mobilitat s’ha volgut remarcar que “l’excés de velocitat és una de les principals causes d’accident”. A més, es recorda que com més ràpid es va, “major és la violència de l’impacte”. Per això, posen en relleu, cal “respectar sempre els límits senyalitzats”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending