L’organització i Astrié reconeixen que caldrà fer canvis després de les cues de trànsit de l’Ironman

El cònsol d'Andorra la Vella afirma que “s'analitzarà i s'efectuaran retocs que permetin ajustar les coses que no funcionen”

Comentaris

Vehicles aturats diumenge a la Baixada del Molí d'Andorra la Vella.
Vehicles aturats diumenge a la Baixada del Molí d'Andorra la Vella.

El cònsol major d'Andorra la Vella, David Astrié ha dit aquest dilluns en relació als problemes de trànsit provocats per la celebració de l'Ironman 70.3 que "es farà una valoració i s'efectuen uns retocs que permetin ajustar les coses que no funcionen. Hem de veure com es pot corregir això".

Des d'Ironman es considera que es va fer un esforç important de comunicació avisant amb molta antelació de les afectacions a les carreteres. Es van posar cartells tres o quatre setmanes abans de la prova i es va informar per mitjà dels mitjans de comunicació.

Astrié ha dit que els problemes no es repetiran aquest dimarts amb la sortida de l'Haute Route des d'Andorra la Vella. "La sortida és a dos quarts de vuit del matí i després marxen a Envalira.

Retencions aquest diumenge a la Baixada del Molí, d'Andorra la Vella.

Relacionat

Enuig dels conductors per les retencions provocades per l’Ironman

La cursa a peu de l'Ironman 70.3 de diumenge al matí va provocar cues especialment a les parròquies centrals, Andorra la Vella i Escaldes-Engorday. Això va general les queixes de molts conductors, alguns dels quals van tardar una hora i mitja per cobrir el recorregut entre Encamp i Andorra la Vella. L'Ironman constava de tres proves; la natació, el ciclisme i la cursa a peu.

Hi va haver talls des del tram viari de la CS-200 fins a la General 2 i la rotonda del coll d’Ordino durant la matinada de dissabte i el matí de diumenge. També es va tallar la circulació en el tram situat entre la rotonda de l’Aldosa i la rotonda d’Anyós, així com al túnel de les Dos Valires en els dos sentits de la marxa. La circulació també va estar afectada  en direcció a Andorra la Vella des de la rotonda de les Dos Valires fins al Parc Central de la capital.

Molts dels conductors van expressar el seu enuig per mitjà de les xarxes socials.

Comentaris (32)

Trending