Enuig dels conductors per les retencions provocades per l’Ironman

Els principals problemes s'han concentrat a les parròquies d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany

Retencions aquest diumenge a la Baixada del Molí, d'Andorra la Vella.
Retencions aquest diumenge a la Baixada del Molí, d'Andorra la Vella.

Les retencions generades per l'Ironman 70.3 que s'ha disputat aquest diumenge han provocat les queixes de nombrosos conductors, Les principals retencions han tingut lloc a les parròquies d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany.

Els conductors no critiquen la celebració de la competició però no entenen que es col·lapsi el país quan hi ha llocs on no tindria tanta influència en la circulació i en la mobilitat. Alguns d'ells han trucat al servei de Circulació del comú d'Andorra la Vella i la resposta és que era un tema de Govern.

Hi ha automobilistes que han estat vint minuts aturats a llocs com la Baixada del Molí, o les avingudes de Santa Coloma i Príncep Benlloch. També hi ha hagut trànsit dens a l'avinguda Tarragona en sentit nord i la carretera de l'Obac en sentit sud. 

S'ha tallat el carril dret de la CG2 en direcció França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del coll d'Ordino; el tram situat entre la rotonda de l'Aldosa i la rotonda d'Anyós així com un carril en direcció Andorra la Vella des de la rotonda de les Dos Valires fins al Parc Central, i la circulació en sentit França des de la rotonda del Km0 fins a la rotonda d'Engolasters.

Comentaris (46)

Trending