Unes obres a l’RN-20 provocaran restriccions de trànsit en direcció cap a Andorra

S’han d’inspeccionar les canonades de gas que hi ha sota la via, una actuació que començarà el 6 de març i s’ha d’allargar fins al dia 24

Un tram de l'RN-20 a Pamiers.
Un tram de l'RN-20 a Pamiers.

Les obres per inspeccionar les canonades de gas provocaran les pròximes setmanes restriccions a una de les vies d’accés des de França cap a Andorra. En concret, a l’RN-20 al seu pas per la població de Pamiers. Segons ha informat la prefectura de l’Arieja, els treballs han de començar el dilluns 6 de març i s’han d’allargar fins al dia 24.

“Cal inspeccionar un defecte en la canonada”, s’ha explicat des de l’administració gal·la. Els treballs seran fets conjuntament per l’empresa SCAM TP i la Direcció de Camins Nacionals, institució encarregada del manteniment de les carreteres nacionals franceses.

Les obres es faran només entre setmana. De dilluns a dijous, entre els vuit del matí i les sis de la tarda. Divendres, entre les vuit i les dotze. Per tant, l’afectació els caps de setmana, quan més gent pot desplaçar-se cap a Andorra, no hauria de ser important. Durant el temps que s’estigui actuant, la velocitat al tram estarà limitada a un màxim de 50 quilòmetres per hora.

Des de la prefectura s’ha posat en relleu que es preveu instal·lar a la carretera diversos senyals de llum per alertar de les obres. També s’ha fet una crida a conduir aquests dies amb especial precaució.

Comentaris

Trending