Jornada complicada a la sortida cap a França: cues al matí i fins a tres quilòmetres a la tarda

Fins al migdia també hi havia hagut trànsit dens a la frontera espanyola, en totes dues direccions, i per travessar Canillo en direcció sud.

Imatge de les càmeres de Mobilitat on es veu les retencions al Pas.
Imatge de les càmeres de Mobilitat on es veu les retencions al Pas.

Diumenge d’agost amb complicacions a la xarxa viària del Principat. Aquest cop, les principals dificultats s’han concentrat a la sortida del país en direcció a França, amb trànsit dens des del Pas de la Casa fins a la duana del Baladrà. S’ha viscut al matí i la situació s’ha repetit a la tarda. També hi ha hagut retencions fins al migdia a la frontera amb Espanya i a l’hora de travessar Canillo.

Així ho ha avisat l’agència de Mobilitat a través de les seves xarxes socials. Els problemes ja s’havien doant al matí, passades les onze, amb la carretera d’accés a França com a principal punt complicat. Cal prendre paciència per passar la duana. De fet, hi hagut cua entre la rotonda de sortida del túnel d’Envalira i fins a les instal·lacions frontereres.

A la tarda, la situació s’ha tornat a complicar. Segons Mobilitat, les retencions han estat encara més llargues. Fins a tres quilòmetres de cua. És a dir, els cotxes aturats arribaven ja al nucli urbà de la població fronterera.

Al matí també hi havia hagut intensitat de trànsit a l’altre punt duaner: el del riu Runer. En aquest cas, en les dues direccions. Hi ha retencions per entrar al país i, també, al tram final de la general 1 en direcció sortida.

Pel que fa a altres punts de la xarxa, un altre dia hi ha trànsit dens per travessar Canillo. Principalment pels vehicles que volen anar en direcció a Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris

Trending