La instal·lació d’una grua al vial del Pobladó genera una col·lapse monumental

Per ‘superar’ el centre del país aquest matí molts conductors s'han quedat travats una hora sencera o més a la zona de la Margineda

Cotxes en retenció a la Margineda.
Cotxes en retenció a la Margineda. Bru Noya

Els treballs per ubicar una grua de grans dimensions al vial del Pobladó ha comportat que s’hagués de modificar la circulació per la zona en qüestió, obligant tots els vehicles que transitaven en direcció sud, és a dir, cap a Espanya, a passar per l’interior. Tot plegat està generant un col·lapse monumental pel centre.

Tant els que volen arribar a Andorra la Vella des d’Espanya o Sant Julià com els que volen travessar la capital per anar en direcció a la frontera del riu Runer s’han quedat atrapats en unes retencions que han fet que en alguns casos estiguessin una hora o més aturats a la carretera o, com a molt, circulant a marxa molt molt lenta. Mobilitat parlava solament de trànsit dens.

Les retencions han fet que a mig matí es decidís obrir el vial en sentit nord a la vista de la congestió que hi havia a la Margineda. Aleshores, els vehicles que anaven en sentit sud es desviaven pel centre a partir del pont de la caserna del Cos de Bombers. Els treballs de muntatge de la grua han de continuar fins a les sis de la tarda.

Durant tot el dia es permet l'accés dels veïns a la zona afectada pel tall. Les retencions també han provocat afectacions en els serveis de les línies de bus L1 i del Bus Exprés entre Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending