Inicien els treballs per instal·lar un radar de tram a la C-14 entre Ponts i Bassella

L’aparell controlarà els excessos de velocitat al llarg de deu quilòmetres d’una de les principals vies per accedir al Principat

Comentaris

L'estructura pel futur radar de tram, que acabarà a Basella.
L'estructura pel futur radar de tram, que acabarà a Basella.

En pocs dies, qui circuli per la C-14 entre Ponts i Bassella haurà d’anar molt amb compte a l’hora de trepitjar l’accelerador. El Servei Català del Trànsit ha començat a instal·lar l’equipament necessari per ubicar un radar de tram que controlarà la velocitat en aquesta zona. El recorregut afectat serà d’uns deu quilòmetres i la mesura es pren donada l’alta sinistralitat que, els darrers anys, s’ha registrat a aquesta via, una de les principals rutes d’accés cap a Andorra.

Els conductors que aquests dies circulen des de Ponts en direcció nord han pogut comprovar com s’està construint les dues estructures que, en un futur, ha d’albergar la maquinària per al radar de tram. La primera, tot just sortint de la localitat de la Noguera, al costat del restaurant Can Valls. La segona, ja a la zona de Bassella, gairebé a tocar del museu de la moto.

Per tant, el radar controlarà la velocitat en un tram d’uns 10 quilòmetres, del 124 al 134 de la C-14. Es tracta d’una idea que fa temps que els responsables del Servei Català del Trànsit tenien al cap, ja que es tracta d’una via amb un volum de vehicles molt important, en gran part pel fet que és una de les rutes més habituals per accedir a Andorra. De fet, el 2018 fins a cinc persones van perdre la vida en aquesta carretera.

WhatsApp Image 2020 11 14 at 14.29.54(1)
El tram controlat començarà al costat del restaurant Can Valls.

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending