Indignació de centenars de conductors pel col·lapse a la xarxa viària

El tancament d’alguns túnels, com els de Sant Antoni, per tasques de manteniment afavoreix retencions a les principals carreteres del país

Col·lapse al túnel dels Dos Valires especialment en direcció al centre del país.
Col·lapse al túnel dels Dos Valires especialment en direcció al centre del país.

Les retencions causades en gran part pel tancament dels túnels de Sant Antoni per tasques de manteniment han acabat comportant, en gran mesura, o almenys han afavorit, un embús molt notable a les principals vies centrals del país, generant una rotunda indignació entre centenars de conductors que han vist com els seus trajectes habituals s’allargaven en el temps molt més de l’habitual i encara més del previst.

El col·lapse ha partit, d’entrada, pel fet que molts més vehicles del que és ordinari han acabat coincidint a la zona del túnel dels Dos Valires, circumstància que ha comportat que centenars de vehicles hagin coincidit en un punt i l’accés al centre del país ha estat molt més dificultós. S’espera que a partir de la reobertura dels túnels massanencs, que Mobilitat ja ha anunciat, es vagi normalitzant la situació.

Molts conductors demanen si no és possible que els treballs de manteniment no es poden fer en horaris en què la incidència és tan elevada. I és que el tall dels túnels de Sant Antoni s’ha produït en una hora de màxima afluència viària.

Comentaris (13)

Trending