‘Es menja’ la rotonda de la Margineda i malgrat tot intenta escapolir-se fins que el cotxe diu prou

Un Toyota Yaris ha patit un accident de matinada i ha perdut diverses peces i fins i tot ha rebentat el càrter, però ha seguit la marxa deixant un reguer important d’oli a la calçada

La marca del cop al voral de la rotonda i restes del reguer d'oli.
La marca del cop al voral de la rotonda i restes del reguer d'oli. Toni Solanelles

Un Toyota Yaris matriculat a l’Estat espanyol ha protagonitzat un accident de matinada a la rotonda de la Margineda. Però tot i perdre ‘mig cotxe’, el seu conductor, l’estat del qual no s’ha arribat a saber però se suposa, ha intentat marxar del lloc dels fets amb el vehicle en qüestió fins que aquest ha dit prou. I ha acabat abandonant l’automòbil a la zona dels concessionaris, quan el turisme ja no ha pogut més.

I és que després de picar de forma important contra el voral de la rotonda popularment coneguda com del cacauet, el Yaris ha intentat continuar la marxa. El cotxe ha anat perdent algunes peces. I no només això. Producte del cop, el càrter del Toyota s’ha rebentat i el reguer d’oli i altres líquids ha estat ben visible. Fins i tot ha obligat a actuar, de matinada, els bombers per tal que llancessin producte absorbent a la calçada i poguessin reduir la perillositat que suposa oli sobre l’asfalt.

També han hagut d’intervenir els serveis de manteniment comunals i agents del servei de circulació per ajudar en aquell que ha convingut els bombers i, finalment també, per acabar retirant el vehicle del lloc on finalment no ha pogut avançar més. El Yaris ha estat traslladat finalment cap al dipòsit comunal de vehicles.

Comentaris (3)

Trending