Enèsim canvi en l’L3: s’avança quinze minuts la sortida en sentit baixada

La línia d’autobús que surt des de Soldeu fins a Andorra la Vella canviarà els seus horaris a partir d’aquest dimarts, però mantindrà les freqüències

Un autobús que cobreix la línia L3
Un autobús que cobreix la línia L3 Bus.ad

L’L3 va començar com una línia de reforç a causa de l’elevat nombre de temporers que havien de fer el recorregut entre Soldeu i Andorra la Vella. Finalment, però, i vist que continua tenint una elevada afluència es va mantenir. O més bé, recuperar després d’haver-la tret de circulació. Aquesta setmana, però, es realitzarà l’enèsim canvi, en aquesta ocasió, l’horari de sortida en sentit baixada.

A través de les xarxes socials, com és habitual amb els anuncis de les línies de bus, s’ha avisat que els horaris de baixada des de Soldeu fins a Andorra la Vella de l’L3 s’avançaran tant al matí, com a la tarda. Concretament, es realitzaran quinze minuts abans del que es feia fins ara. Aquests canvis arriben quinze dies després d’haver recuperat la freqüència. Els motius de la modificació, però, no s’han explicat.

Concretament, l’L3 funcionarà de dilluns a dissabte, com fins ara. Des de Soldeu sortirà al mati de les 7:10h a les 10:40h. Abans ho feia a les 7:25h i a les 10:55h. A la tarda, per tant, els horaris seran de 17:40h a les 21:40h. Les freqüències, això sí, es mantindran cada trenta minuts.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending