Ingressats amb policontusions els dos padrins accidentats aquest matí a la rotonda de la Margineda

De 86 i 87 anys, el cotxe en què viatjaven s’ha encastat contra un fanal i contra la barana protectora de la voravia a la sortida del punt rodó

Els equips de seguretat i emergència treballant al tomb del cotxe accidentat.
Els equips de seguretat i emergència treballant al tomb del cotxe accidentat.

Els dos ocupants d’un vehicle matriculat al Principat han resultat ferits després que el cotxe hagi perdut el control en fer la rotonda de la Margineda i hagi acabat picant contra un fanal i la protecció dels vianants que hi ha a la voravia. Home i dona de 86 i 87 anys, han estat traslladats al centre hospitalari, i malgrat que no pateixen lesions en principi greus, l’edat i les múltiples contusions que han sofert ha fet recomanable que es quedin ingressats en observació.

La parella viatjava en un Seat Toledo que caldrà veure, arran de l’atestat, què ha causat l’accident. El sinistre ha tingut lloc al tomb de les 10 del matí i ha sigut força aparatós. De fet, han estat diferents conductors que passaven per la zona els que han avisat els serveis de seguretat i emergència. Com a mínim, agents del servei de circulació, diverses patrulles de la policia i dotacions distintes dels bombers, per fer-se càrrec de la situació dels ferits i, també, per posar ordre a la circulació en un punt complicat de la xarxa viària.

Els dos padrins han estat traslladats cap a l’hospital i, segons fonts sanitàries, malgrat que presenten lesions que no revesteixen gravetat, els metges han preferit dictar-ne l’ingrés per poder assegurar la bona evolució de les contusions que s’han fet arran del fort cop i mirar d’evitar possibles ensurts atesa l’edat que tenen els dos accidentats.

Comentaris (3)

Trending