Diversos accidents al tomb de Sallagosa han portat el caos per arribar al Pas de la Casa

Des de mig matí, i a causa del deficient estat de les carreteres per la nevada, hi ha hagut diferents sortides de via que han obligat a tancat l’RN-116

Estat de la carretera i cua de cotxes a l'Ospitalet.
Estat de la carretera i cua de cotxes a l'Ospitalet.

Arribar al Pas de la Casa des de França ha estat aquest diumenge una missió gairebé impossible. Des de mig matí, i degut a diversos accidents que hi ha hagut entre Sallagosa i l’Ospitalet, la circulació s’ha vist enormement alterada. De fet, l’RN-116 s’ha hagut de tallar durant força hores. Tot just fa pocs minuts s’ha reobert totalment al trànsit després d’un pas alternatiu de llarga durada.

La calçada, fins a Andorra, era una estora de neu. I això ha fet que molts conductors tinguessin problemes molt greus. Amb accidents normalment de danys materials però també algun, al tomb de Sallagosa de més importància. Amb tot, s’han generat retencions de més de quinze quilòmetres que s’haurien d’anar desfent a poc a poc. No obstant, cal anar amb molta precaució per l’estat el ferm.

Comentaris (8)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.