Diversos accidents de danys materials durant la matinada a la CG-2

Inicialment es va col·lapsar la carretera de l’Obac de vehicles que no portaven posats els equipaments, i amb la baixada de les temperatures van començar les relliscades entre Encamp i Soldeu

Col·lapse durant la nevada poc després de la mitjanit a la carretera de l'Obac.
Col·lapse durant la nevada poc després de la mitjanit a la carretera de l'Obac.

Diversos accidents de danys materials s’han succeït durant la matinada arran de la neu i el gel que ha afectat la xarxa viària. I, en molts casos òbviament, pel fet que els vehicles anaven mal equipats. La nevada generalitzada que va afectar tot el país des d’una mica abans de la mitjanit va com a mínim emblanquinar tota la xarxa viària des de la carretera de l’Obac en amunt. I especialment a la CG-2, on la policia ha constatat els petits sinistres.

Tot i que ja al punt de la mitjanit hi havia dificultats en punts concrets degut al fet que hi havia cotxes que s’havien d’aturar per posar cadenes i altres que relliscaven en no dur equipaments -a la carretera de l’Obac, al vial d’Encamp- va ser a partir de les 2 de la matinada quan, amb l’aturada de les precipitacions i la baixada de les temperatures hi van començar a haver situacions més problemàtiques.

WhatsApp Image 2022 12 04 at 01.14.00
Petita col·lisió al Mirador d'Encamp.

Des d’Encamp (inclosa la zona del Mirador) i al Tarter i Soldeu hi ha hagut diverses petites col·lisions. En alguns casos, cotxes que tot sols han sortit de la calçada. També petits xocs sense conseqüències més enllà de les materials. A Encamp un autobús de línia, andorrà per tant, s’ha quedat entrampat per la neu i ha estat un tot-terreny espanyol no sense dificultats el que ha hagut d’ajudar a ‘desencallar-lo’ tot i que l’eslinga amb què s’ha tibat ha durat l’estona que ha durat.

WhatsApp Image 2022 12 04 at 02.09.27
Un tot-terreny tiba un bus de línia encallat a Encamp.

A més a més, segons fonts policials, durant la matinada, en controls diversos, s’ha procedit a detenir tres conductors per superar el límit de 0,8 grams d’alcohol per litre de sang mentre s’estava al volant.

La nevada reflectida en el rètol lluminós d'Andorra la Vella a tocar el pont de París.

Relacionat

Primera nevada generalitzada de la temporada a tot el país i primeres dificultats a la carretera

Comentaris (13)

Trending