Cues per sortir del país tant cap a Espanya com cap a França

Els problemes han començat pels volts de les cinc de la tarda i les retencions són de poc més d’un quilòmetre per marxar pel riu Runer i de més de dos per fer-ho pel Baladrà

Comentaris

Les cues per sortir pel riu Runer.
Les cues per sortir pel riu Runer. MOBILITAT

El trànsit de sortida del país s’ha complicat aquesta tarda, tal com s’esperava des de l’Agència de Mobilitat. Hi ha circulació densa per marxar tant si es vol anar cap a Espanya com si el destí es França. En el primer cas, les cues arriben al quilòmetre; en el segon, des de la rotonda d’accés al Pas de la Casa fins a la duana del Baladrà.

De fet, en certa forma, s’estan complint les previsions que ja es tenien. Ja s’esperava que sortir del país aquest diumenge a la tarda requerís una mica de paciència. I així està sent.

Els problemes han començat al voltant de les cinc de la tarda. Primer, per marxar pel riu Runer. I ja a partir de dos quarts de sis, la situació també s’ha complicat a la frontera gal·la. En el primer cas, la cua arriba fins poc després de la rotonda d’accés a la depuradora sud. És a dir. Aproximadament un quilòmetre.

Pel que fa a la frontera del Baladrà, la retenció també és llarga. Arriba fins a la rotonda de sortida del túnel d’Envalira. En aquest cas es pot parlar d’una mica més de dos quilòmetres.

Etiquetes

Comentaris

Trending