Cues de sortida del país per les dues fronteres des de bon matí

Aquest dissabte s’ha ‘despertat’ amb retencions a proximitat dels dos punts fronterers de vehicles que volen marxar del Principat

Des de poc després de les 9 del matí que hi ha dificultats per sortir del país.
Des de poc després de les 9 del matí que hi ha dificultats per sortir del país. B. N.

Des de bon matí hi ha retencions a proximitat de les dues fronteres de vehicles que volen deixar el Principat. Les cues s’ha iniciat primer pel cantó espanyol i, després, s’hi han afegit retencions al costat francès. De moment, per accedir a territori andorrà no hi ha grans dificultats -encara que es preveuen. tot i que sí que dins del país hi ha alguns punts amb certa conflictivitat, com a Canillo en sentit sud.

Les retencions de sortida d’aquest matí s’afegeixen a les que ja hi va haver ahir, divendres, des de mitja tarda, per la frontera del riu Runer. Llavors s’ajuntaven ciutadans del país que marxaven del cap de setmana i visitants que volien deixar el Principat després de passar-hi el dia.

Més aviat que tard hi començaran a haver dificultats d'accés. Hores d'ara, la carretera N-145, que enllaça la Seu i Andorra, comença a anar carregada de vehicles. Els controls d'accés al país acabaran comportant retencions i cues, molt probablement.

Comentaris

Trending