Cues quilomètriques per accedir a Andorra des de Catalunya

Les retencions afecten tota l’N-145 i també l’N-260 entre Adrall i la Seu, però també hi ha problemes a la C-14 per creuar Ponts, Oliana i Organyà

Cues a la 260 entre Adrall i la Seu.
Cues a la 260 entre Adrall i la Seu.

Arribar a Andorra aquest divendres, festa a Catalunya per la celebració de l’11 de Setembre, està sent molt complicat. Les principals vies d’accés estan registrant al llarg del matí importants cues, especialment el tram de l’N-260 a partir d’Adrall i fins a la Seu i també diversos trams de l’N-145. També la C-14 va carregada i hi ha retencions a l’hora de creuar Ponts, Oliana i Organyà.

El principal problema es troba ara mateix al tram de l’N-260 a partir d’Adrall. Segons informa el Servei Català del Trànsit, hi ha circulació amb retencions en direcció a Andorra durant un tram de gairebé sis quilòmetres. De fet, fins a l’enllaç amb l’N-145. Aquesta segona via també presenta un volum molt important de vehicles al llarg dels seus nou quilòmetres.

Els problemes, però, no es limiten als trams més propers al Principat. De fet, la C-14 també presenta diferents punts de circulació intensa i, en alguns moments, amb aturades. Per creuar Ponts, Oliana i Organyà cal tenir importants dosis de paciència.

WhatsApp Image 2020 09 11 at 11.24.05

En una altra de les vies que permeten arribar a Andorra, la C-16, la situació també és difícil. Hi ha circulació intensa a la zona de Berga i també per accedir al túnel del Cadí.

Ja a l’interior del país, també hi ha retencions. Especialment complicada és la situació per creuar Sant Julià. El centre del poble està registrant al llarg del matí un trànsit molt dens.

Queda clar que són molts els catalans que, aprofitant el dia festiu i la seva acumulació amb el cap de setmana, han optat per Andorra com a destí. Enguany, a més, el fet que no hi hagi prevista una manifestació massiva per part de les organitzacions independentistes també pot influir en una afluència de visitants més importants que en diades d’anys anteriors.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending