Cues al centre del país pel tall d’un carril per una de les proves del Multisport Festival

El trànsit dens comença a la sortida del túnel de la Tàpia i arriba fins al Bon Racó, mentre que al matí els problemes s’havien concentrat a la frontera amb Catalunya, amb gairebé dos quilòmetres de retencions per accedir al Principat

El trànsit s'ha complicat entre Sant Julià i Andorra la Vella.
El trànsit s'ha complicat entre Sant Julià i Andorra la Vella.

La celebració de la darrera jornada de l’Andorra MTB Classic, una de les proves del Multisports Festival ha provocat problemes de trànsit a la zona central del país. Així, hi ha retencions entre la sortida nord del túnel de la Tàpia, a Sant Julià fins a la rotonda del Bon Racó. Abans, l’entrada al país havia presentat un volum important de vehicles que s’ha pogut gestionar obrint els dos carrils de pujada a la duana.

Per poder celebrar la darrera etapa de la prova, que surt de Naturland i arribarà a la Massana, ha estat necessari restringir la circulació en un dels carrils de pujada a l’avinguda Salou. I això ha complicat el trànsit. En concret, hi ha retencions des del túnel de la Tàpia que han arribat fins a la rotonda del Pobladó. Es confia que un cop s’aixequi el tall la situació es pugui normalitzar.

Prèviament, al matí, el volum important de cotxes s’havia registrat a l’entrada del país des de Catalunya. Les cues han arribat a ser de dos quilòmetres. Vist que la situació es complicava, a a les dependències duaneres s’han habilitat dos carrils de pujada, fet que ha permet solucionar els problemes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.