Cues al centre del país pel tall d’un carril per una de les proves del Multisport Festival

El trànsit dens comença a la sortida del túnel de la Tàpia i arriba fins al Bon Racó, mentre que al matí els problemes s’havien concentrat a la frontera amb Catalunya, amb gairebé dos quilòmetres de retencions per accedir al Principat

Comentaris

El trànsit s'ha complicat entre Sant Julià i Andorra la Vella.
El trànsit s'ha complicat entre Sant Julià i Andorra la Vella.

La celebració de la darrera jornada de l’Andorra MTB Classic, una de les proves del Multisports Festival ha provocat problemes de trànsit a la zona central del país. Així, hi ha retencions entre la sortida nord del túnel de la Tàpia, a Sant Julià fins a la rotonda del Bon Racó. Abans, l’entrada al país havia presentat un volum important de vehicles que s’ha pogut gestionar obrint els dos carrils de pujada a la duana.

Per poder celebrar la darrera etapa de la prova, que surt de Naturland i arribarà a la Massana, ha estat necessari restringir la circulació en un dels carrils de pujada a l’avinguda Salou. I això ha complicat el trànsit. En concret, hi ha retencions des del túnel de la Tàpia que han arribat fins a la rotonda del Pobladó. Es confia que un cop s’aixequi el tall la situació es pugui normalitzar.

Prèviament, al matí, el volum important de cotxes s’havia registrat a l’entrada del país des de Catalunya. Les cues han arribat a ser de dos quilòmetres. Vist que la situació es complicava, a a les dependències duaneres s’han habilitat dos carrils de pujada, fet que ha permet solucionar els problemes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending