Els controls policials a la frontera del riu Runer causen esperes de mitja hora

Malestar d’alguns conductors del país per l’estona que han estat aturats més enllà de les 10 de la nit i fins poc abans de la mitjanit

Una imatge del punt fronterer, pel cantó espanyol en direcció a Andorra, aquesta nit.
Una imatge del punt fronterer, pel cantó espanyol en direcció a Andorra, aquesta nit.

El controls policials, especialment dels agents espanyols, a la frontera del riu Runer han comportat esperes en alguns casos, aquesta nit, de mitja hora. I aquesta circumstància ha comportat que no pocs conductors del país hagin mostrat el seu malestar pel que consideren un excés de vigilància sense cap motiu aparent.

Encara que la policia espanyola ha fet controls, especialment als vehicles de la seva nacionalitat, tant per sortir de territori andorrà com per accedir-hi, durant tot el dia, les acumulacions principals s’han produït entre les 10 de la nit i una mica abans de la mitjanit.

Molts ciutadans del país que han marxat de cap de setmana han aprofitat el bon temps per allargar el màxim l’estada en segones residències o domicilis de familiars i amics, tot confiant-se que arribant al país a darrera hora d’aquest diumenge no trobarien problemes de trànsit i els controls els han fet la guitza. Poc o molt. Una vegada s’ha relaxat la vigilància, s’ha desembussat tot plegat i ben ràpid s’ha normalitzat la situació.

Comentaris (8)

Trending