Col·lapse de trànsit al centre per les restriccions de l’Ironman 70.3

Els principals problemes s’han registrat entre la carretera de l’Obac i l’avinguda Tarragona, on un dels carrils ha quedat reservat per la part ciclista de la prova

Un dels participants passa al costat de les cues generades per l'habilitació del carril especial.
Un dels participants passa al costat de les cues generades per l'habilitació del carril especial.

Qui aquest matí havia de circular, fos pel motiu que fos, per la xarxa viària ha hagut de tenir molta paciència. Especialment si la ruta travessava la carretera de l’Obac i l’avinguda Tarragona. Les restriccions de trànsit provocades per la celebració de l’Ironman 70.3, la darrera de les proves de l’Andorra Multiesports Festival han complicat, i molt, la situació. La indignació d’alguns dels conductors era evident.

La prova ha obligat a limitar de forma important el trànsit. Vies secundàries, com la carretera d’Engolasters o el coll d’Ordino estaven directament tallades, per malestar dels veïns que hi resideixen. El mateix succeïa amb el túnel de les Dues Valires. I al centre del país, l’habilitació d’un carril per la prova de ciclisme ha generat enormes retencions. Els problemes afectaven des de ja abans de la rotonda del carrer Ciutat de Sabadell fins a l’entrada de l’aparcament del parc Central, en els dos sentits de la marxa.

Camí usat comunament pels ciutadans per passejar, tallat per la prova esportiva.

Relacionat

Malestar per les ‘limitacions’ que comporta per a la ciutadania les proves de l’Ironman

A banda, també s’han registrat problemes al carrer doctor Vilanova. En aquest cas, perquè la part de cursa a peu de la prova el travessava i, per tant, tocava anar aturant cotxes i bus -tampoc era pas una alternativa- segons passaven els participants de la prova. Un dels fets que ha generat més sorpresa entre els conductors ‘atrapats’ és que, a molts indrets, qui s’encarregava de dirigir els cotxes eren treballadors d’Ironman, però no pas ni policies ni urbans.

20220703 131817(0)
Retencions a doctor Vilanova per deixar passar els corredors de la prova.

La previsió és que les dificultats de trànsit s’allarguin encara una bona estona, fins a la finalització de la prova i, sobretot, l’arribada d’aquells participants més lents. Serà llavors quan es recuperi la normalitat a la xarxa viària.

Comentaris (14)

Trending