Cinc quilòmetres de retencions a la N-145 per entrar el país

Les cues per accedir a Andorra provinents d’Espanya s'han començat a formar a mig matí, segons informa el Servei Català del Trànsit

Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.
Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.

L’inici per a alguns de les vacances o, simplement, els que venen a passar el cap de setmana està generant complicacions d’entrada al país per la frontera hispanoandorrana. Segons informa el Servei Català del Trànsit, hi ha cinc quilòmetres de retencions a la N-145. De fet, ahir a la tarda ja es van registrar també cues de pujada.

Si vostè vol accedir a Andorra provinent d’Espanya, haurà de tenir una mica de paciència perquè hi ha retencions a la N-145 que connecta la Seu d’Urgell amb el Principat. Segons informa el Servei Català del Trànsit, ara mateix hi ha uns cinc quilòmetres de cua. De fet, aquest divendres a la tarda també hi va haver complicacions per accedir-hi. I és que molta gent comença les vacances d’estiu, tot i que n’hi ha d’altres que venen a passar el cap de setmana o a passar el dia.

Des de Mobilitat es preveu una entrada durant aquest cap de setmana d’uns 40.000 vehicles i el dispositiu de trànsit ja es va posar en marxa ahir al matí amb el doble carril a l’avinguda Francesc Cairat a Sant Julià de Lòria en sentit nord per ajudar a la fluïdesa dels vehicles.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending