L’avaria d’un bus a Mitjavila col·lapsa el trànsit al centre del país

Els agents de circulació d’Andorra la Vella miren de minimitzar la incidència i una part dels vehicles pesants es desvien cap a Escaldes

El bus espatllat causa notables retencions a la zona de Mitjavila i afluents.
El bus espatllat causa notables retencions a la zona de Mitjavila i afluents. Toni Solanelles

L’avaria d’un bus al tram final de l’avinguda Mitjavila, ja tocant a Meritxell i Prat de la Creu, està complicant enormement el trànsit al centre del país. L’avinguda que connecta amb l’escaldenca Fiter i Rossell està esdevenint un cul de sac tot i els esforços dels agents de circulació d’Andorra la Vella per mirar de minimitzar l’impacte de la incidència, que fa gairebé una hora que dura.

Hores d’ara, el vehicle avariat, de la companyia Montmantell, ocupa un carril i està totalment immòbil, tocant a la zona de la Rotonda. Els agents de circulació miren d’anar donant pas alternatiu alhora que s’ha deixat sense efecte la senyalització semafòrica per poder regular la situació en funció de les necessitats. A més, els vehicles pesants, o com a mínim una part, es desvien per l’interior d’Escaldes per evitar que s’acumulen més vehicles a Mitjavila.

WhatsApp Image 2021 08 06 at 10.35.53
El trànsit encallat amb el bus avariat al fons de la imatge. Toni Solanelles

A tot plegat s’hi ha d’afegir l’increment d’automòbils que circulen aquests dies pel país atès el nombre de turistes que estan acudint al Principat. També hi ha trànsit dens a la carretera general CG-2 d’entrada a Canillo en sentit sud.

Comentaris (2)

Trending