Un accident a Organyà amb 5 km de cua complica l’accés en una jornada poc conflictiva a Andorra

Durant el matí festiu de la Puríssima l'entrada de vehicles està sent molt esgraonada i no hi ha hagut retencions a l'interior del país

L'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria aquest dijous al migdia.
L'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria aquest dijous al migdia. BRU NOYA

Un accident a Organyà ha obligat a fer trànsit alternatiu entre els quilòmetres 161 i 164 de la C-14 mentre es retirava el vehicle sinistrat. El dia festiu i inici d'una setmana amb ponts no està provocant complicacions a la xarxa viària del Principat. Hi ha trànsit dens entre la frontera i la Portalada.

A un quart de dues s'han obert els dos carrils de circulació a Organyà i hi havia 5 km de cua en sentit nord. En el tram de la C-16 que uneix Berga i Cercs i, més endavant, al pas pel municipi de Bagà s'hi circula lentament, just abans d'entrar de ple a la Cerdanya o seguir la ruta cap a Andorra i les estacions d'esquí.  

A Sant Julià de Lòria, un habitual punt conflictiu en dates com les d'aquest divendres, la fluïdesa ha estat constant durant el matí. El doble carril fins a la plaça Laurèdia i l'agent comunal ubicat a l'avinguda Francesc Cairat han contribuït a la manca de retencions al seu pas pel centre de la població. Al matí s'ha reobert el túnel de la Tàpia que s'havia hagut de tancar de matinada a causa d'un accident. 

En alguns moments d'aquest dijous hi ha hagut trànsit dens des de la N-145 per passar el punt fronterer. També s'ha registrat trànsit de sortida pel riu Runer. A França no és festiu. Fins a les 12 h d'aquest dijous, han sortit de l'Àrea Metropolitana de Barcelona uns 288.000 vehicles, un 68,6% dels 420.000 previstos fins a les 15.00. La xifra és un 11,6% inferior a la registrada fa un any. 

Comentaris

Trending