25.000 vehicles han entrat al país durant els dos primers de Setmana Santa

Fins a les 19 hores d'aquest divendres han accedit més d’11.500 turismes entre les dues fronteres, en un dia en què al matí s'han registrat fins a dos quilòmetres a la N-145 i a la tarda hi ha hagut trànsit dens de sortida a la frontera sud

Un moment de les retencions d'entrada aquest Divendres Sant a la N-145
Un moment de les retencions d'entrada aquest Divendres Sant a la N-145 Altaveu

Mobilitat ha facilitat les dades d’entrada de vehicles durant el dispositiu de Setmana Santa. Fins a les 19 hores d’aquest divendres n’havien accedit al Principat 24.924 entre les dues fronteres en una jornada que només ha registrat algunes retencions aquest matí. Cal recordar que des del departament es va preveure una arribada de 58.000 vehicles fins al pròxim dilluns.

11.567 vehicles han entrat al país aquest divendres fins a les set de la tarda, dels quals 7.493 ho han fet provinents d’Espanya i 4.074 han accedit per la frontera francoandorrana. Aquesta xifra cal sumar-li els 13.357 que van arribar dijous en l’inici del dispositiu especial per les vacances de Setmana Santa. Per tant, la xifra, fins al moment ronda els 25.000, dels 58.000 previstos fins Dilluns de Pasqua.

Entrada i sortida de vehicles fins a les 19 hores d'aquest divendres
Entrada i sortida de vehicles fins a les 19 hores d'aquest divendres

Durant la jornada d’aquest divendres s’han registrat algunes retencions a la N-145 en direcció a la frontera del riu Runer, concretament uns dos quilòmetres cap a les onze del matí, fet que ha provocat també alguns problemes a la Borda Sabater i al centre de Sant Julià de Lòria en sentit nord. La densitat de trànsit s’ha notat, també, a la frontera del Baladrà direcció a França cap a quarts d’onze. Cap a les 19.30 hores s'ha registra trànsit dens de sortida a la CG1 en direcció a Espanya. 

Des de Mobilitat recorden que aquest dissabte i diumenge hi pot haver retencions d’entrada per la frontera sud entre les 9 i les 14 hores, mentre que per la francesa els horaris més complicats seran entre les 8 i les 14 hores.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending