Mobilitat i Policia s'uneixen per detectar els punts negres de la xarxa viària del Principat

El projecte consisteix a categoritzar i analitzar la informació de caràcter públic al voltant dels incidents que tenen lloc a les carreteres, a través d'una base de dades

Comentaris

-
-
L'àrea de Mobilitat i el cos de Policia han iniciat conjuntament aquest dimecres un projecte per a la implantació d'una base de dades d'accidents de trànsit a les set parròquies del Principat. Així doncs, s'uneixen per poder lluitar contra la sinistralitat a la xarxa viària del país i per perseguir l'objectiu de zero víctimes a les carreteres. Precisament, durant la jornada d'aquest dimecres han quedat presentats els detalls del projecte en una reunió de treball amb els diferents actors implicats.

El projecte té la voluntat de categoritzar i analitzar la informació de caràcter públic al voltant dels incidents que tenen lloc a les vies. I l'objectiu d'aquest és el de poder disposar d'una estadística eficaç per tal de fer seguiment dels possibles punts negres existents a les vies andorranes i d'aquesta manera, poder-hi aportar les mesures preventives corresponents.

D'aquesta manera, ho ha explicat el cap de l'àrea de Mobilitat, Jaume Bonell que ha dit que és una mesura per poder registrar els accidents de trànsit que tenen lloc al llarg de l'any i que es pugui "interactuar amb diferents accions correctores, ja sigui a nivell de paviments, traçats o il·luminació, entre d'altres".

Per la seva banda, el director adjunt del Cos de Policia, Bruno Lasne, també ha explicat que en aquest projecte hi participaran els agents de circulació dels comuns del Principat. Una iniciativa que en les seves paraules "recollirà tots els accidents que hi intervinguin agents de circulació i policia" i que servirà "per fer un estudi de la sinistralitat i dels punts negres que hi puguin haver".

Comentaris (1)

Trending