Mitja dotzena d'operaris han deixat Naturlandia després dels acomiadaments forçosos del 31 de març

Comentaris

Mitja dotzena d\'operaris han deixat Naturlandia després dels acomiadaments forçosos del 31 de març
Mitja dotzena d\'operaris han deixat Naturlandia després dels acomiadaments forçosos del 31 de març

Mitja dotzena de persones, de diversos departaments, han deixat Naturlandia els dos darrers mesos. Aquestes sortides són conseqüència del complicat clima laboral que es viu a l’ecoparc lauredià i dels acomiadaments no causals que es van comunicar el 31 de març. Des de llavors, ja sigui voluntàriament o ja sigui de forma pactada, hi han hagut altres baixes entre la plantilla fixa de Camprabassa. 

De fet, l’aprimament de la plantilla era un dels objectius de la direcció de Naturlandia una vegada es va rebre l’estudi encarregat a la consultora KPMG. De fet, aquell treball indicava que sobraven, segons algunes fonts, una quinzena de llocs de treball. Així, i una vegada es va activar l’operació sortida el darrer dia de març, es va donar per fet que hi hauria d’haver una desena de baixes més. Aquestes no han arribat en forma d’acomiadaments forçosos si no de baixes pactes o voluntàries.

Les fonts consultades, però, han recordat que, de ben segur, algunes de les baixes que hi ha hagut no entraven en les previsions dissenyades per la direcció. En canvi, hi ha llocs de treball que entraven en l’estudi entre els prescindibles o els que es recomanava sacrificar que, per ara, continuen en actiu. Per ara, però, no hi ha hagut cap sortida més obligatòria. 

De fet, fonts coneixedores del funcionament del parc han assegurat que hi ha àrees que funcionen sota mínims i que s’està oferint, en alguns casos, un servei deficient. Els responsables d’alguns departaments estan fent mans i mànigues per poder tirar endavant les planificacions horàries amb el personal. 

La incertesa sobre el futur laboral i el mal ambient que es respira en algunes de les àrees de treball estan fent replantejar la seva situació a Naturlandia a molts dels operaris, especialment aquells més qualificats i que troben altres sortides professionals en les seves preferències professionals.

Comentaris

Trending