Ministre publicita negoci familiar amb la bandera de fons

Comentaris

Ministre publicita negoci familiar amb la bandera de fons
Ministre publicita negoci familiar amb la bandera de fons

El Govern demòcrata deu ser hàbil en moltes coses. Moltes, segurament. Però en mantenir les formes, de ben segur que no. Potser no tot l’executiu peca del mateix. Però el que està clar és que avui ha sorprès, i molt, la publicitat que el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres Falcó, ha dut a terme d’un dels negocis que regenta la seva família. Torres deu haver pensat que, per mitjons, els seus. I ben sargits. I d’aquí que hagi anunciat que un dels establiments que la família té d’una franquícia de la qual n’ostenta els drets es posarà en marxa ben aviat després d’una reforma.

Els seguidors de les xarxes socials, o almenys una part d’ells, s’han quedat d’allò més astorats. Cert que l’anunci el fa des del seu compte personal de twitter. Però la fotografia de perfil no deixa lloc a dubte del càrrec que té. El ministre durant una compareixença pública amb una bandera oficial del Principat al fons. Torres Falcó ja usava aquest canal abans d’accedir al ministeri. I després l’ha continuat utilitzant. També per comunicar actuacions del departament que lidera. De fet, en algunes ocasions, fins i tot els mitjans de comunicació s’han fet ressò d’intervencions del ministeri perquè el titular del mateix n’ha informat per aquest canal. No és això un fet inhabitual.

Passa en molts llocs que cada vegada més els personatges públics emprin les xarxes socials per promocionar les seves activitats o per llançar missatges que considerin escaients a la seva professió o centre d’interès. Que el ministre, encara que sigui des del compte personal, hagi aprofitat avui per anunciar la reforma de la botiga de mitjons ha començat a generar tota mena de comentaris. I encara més l’hora. Les fonts consultades han remarcat que el missatge s’hauria publicat -si la tecnologia no falla- després de les 9 del matí d’un dimecres, el dia que se celebra tradicionalment el consell de ministres.

Comentaris

Trending