El nivell 2 de risc d’incendi s’amplia a la zona sud i centre-occidental fins a 2.000 metres

Les temperatures patiran una petita davallada els pròxims dies, tot i que es mantindran per sobre dels 30ºC en molts punts

Mapa del risc d'incendi al país.
Mapa del risc d'incendi al país.

El risc d’incendi continua present al país i no descansa ni amb una petita baixada de les temperatures. Aquesta passada nit els Bombers van decidir ampliar el nivell 2 a tota la zona sud i centre occidental fins a 2.000 metres. Els pròxims dies, segons ha indicat el servei de meteorologia, la calor remetrà, tot i que es mantindran els més de 30ºC en molts punts del país, i tornarà amb força per al cap de setmana.

Bombers va actualitzar la passada nit el butlletí de perill d’incendis forestals, i va ampliar el nivell 2 a tota la zona sud del país i la centre-occidental fins a 2.000 metres. El nivell 1 es manté a la resta del territori. Tot i que es preveuen dos dies amb temperatures màximes no tan elevades com la darrera setmana, no hi haurà cap precipitació. Per tant, el combustible als boscos està cada cop més estressat i disponible per les condicions dels darrers dies i la humitat extrema.

Els núvols que van fer presència el dimarts a la tarda deixen temperatures per a aquest dimecres lleugerament més baixes. Malgrat això, el servei de meteorologia apunta que estaran per sobre dels 30ºC a molts punts i que el sol serà protagonista. La tendència es mantindrà, tot i que dijous s’esperen ruixats febles al centre d’Andorra. Per al cap de setmana, però, la calor sembla que tornarà amb certa forta i temperatures que rondaran els 35ºC.

 

Comentaris

Trending