Més de 400.000 euros per millorar la xarxa de refugis

L’actuació més important es farà al del Comapedrosa, però també es faran obres a vuit instal•lacions més al llarg dels dos pròxims mesos

Una imatge del refugi del Comapedrosa.
Una imatge del refugi del Comapedrosa. ARXIU

El Govern destinarà més de 400.000 euros per impulsar millores a la xarxa de refugis. Les actuacions es realitzaran en fins a nou instal·lacions. La més important es farà al guardat del Comapedrosa, metre que a altres vuit, en aquest cas no guardats, es faran reformes menors. Tots els treballs han d’estar completats abans de l’hivern.

L’actuació més important  és la que s’ha encarregat a Construccions Purroy. En concret, haurà de fer-se càrrec de les obres de millora i manteniment del refugi guardat del Comapedrosa. Els treballs consistiran en la instal·lació de vàters secs a l’exterior de l’edifici així com d’un grup electrogen amb motor de gas.

D’aquesta forma, es vol millorar l’eficiència del servei així com també el confort per als usuaris. El cost total del projecte ascendeix a 283.127,74 euros. El termini per enllestir totes les obres és de dos mesos.

A banda, des de Territori també s’impulsaran actuacions més modestes en vuit refugis no guardats: Claror, Perafita, Riu dels Orris, Cabana Sorda, Coms de Jan, les Fonts, Pla de l’Estany i Font Verd. L’objectiu de les actuacions és rehabilitar elements de fustes i metàl·lics, així com treballs de pintura i de reparació de les parets exteriors. El concurs públic l’ha guanyat Treballs Públics la Coma per un import de 119.802,94 euros i disposarà de deu setmanes de termini.

Comentaris (1)

Trending