La Massana destina uns 12.000 euros anuals a un assessor extern pel parc natural del Comapedrosa

Les tasques serà d'ajudar en la gestió i el control de la flora i la fauna de l'espai protegit

Comentaris

El parc natural del Comapedrosa.
El parc natural del Comapedrosa. emap

La Massana ha adjudicat per uns 1.000 euros mensuals l'assessorament del parc natural del Comapedrosa, que ha recaigut en Biologia i comunicació, SL amb una vinculació fins a l'abril del 2024. El biòleg serà l'encarregat de donar suport en la gestió i el control de la flora i fauna de l'espai protegit.

El passat mes de febrer, el Comú de la Massana convocava el concurs per contractar un assessor extern del parc natural del Comapedrosa. Avui, el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) en publica l’adjudicació que ha recaigut en Biologia i comunicació, SL per un import de 1.086 euros mensuals i que s’allargarà fins a l’abril del 2024.

Excursionistes al Comapedrosa.

Relacionat

La Massana convoca un concurs per a l’assessorament extern del parc natural del Comapedrosa

Aquest assessorament, realitzat per un biòleg, servirà per donar suport en temes de gestió i per controlar els indicadors de fauna i flora de l’espai protegit, que ocupa 15,42 quilòmetres quadrats. Aquesta no esdevindrà una figura nova per la corporació que, ja que actualment ja existia el contracte, però aquest arribava a la seva fi i s’havia de convocar un nou concurs per tornar a adjudicar la figura.  

Comentaris

Trending