La Massana convoca un concurs per a l’assessorament extern del parc natural del Comapedrosa

Es tracta de la figura d’un biòleg que dóna el suport necessari en temes de gestió i per controlar els indicadors de fauna i flora

Excursionistes al Comapedrosa.
Excursionistes al Comapedrosa. COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana ha convocat un concurs per tal de buscar assessorament extern del parc natural del Comapedrosa. Concretament, qui fa aquesta funció és un biòleg. El seu objectiu és donar suport en temes de gestió i per controlar els indicadors de fauna i flora de l’espai protegit.

El parc natural del Comapedrosa és un dels espais més preuats de la Massana, amb una superfície protegida de 15,42 quilòmetres quadrats. El comú, que s’encarrega de part de la seva conservació, ha convocat ara un concurs d’assessorament extern per tractar diversos temes especialitzats, sobretot dirigits a la fauna i flora que s’encabeixen allà.

Des de la corporació expliquen que actualment ja es té un contracte que arriba al seu fi, i per tant tenen l’obligació de convocar un concurs, en aquest cas nacional, per tal de tornar a adjudicar aquesta funció. Es tracta de la figura d’un biòleg que dóna assessorament per a la gestió del parc, així com per controlar els indicadors de fauna i flora.

El concurs és de caràcter nacional, i el plec de bases es pot recollir al comú per tal de conèixer tots els detalls i requeriments. Totes les ofertes s’hauran d’entregar abans de les 12h del dia 22 de març.

Etiquetes

Comentaris

Trending