Avís groc per tempestes a la tarda

Es preveu acumular uns 40 mil·lilitres d'aigua, una baixada marcada de les temperatures i les primeres nevades per sobre dels 2.500 metres

Mapa de l'avís groc per aquest divendres a la tarda.
Mapa de l'avís groc per aquest divendres a la tarda.

Protecció Civil ha activat l'avís groc per tempestes aquesta tarda. El Servei Meteorològic ha avisat de l'arribada d'un front que portarà precipitacions, una baixada de temperatures i les primeres nevades per dissabte a la tarda per sobre dels 2.500 metres.

La meteorologia arriba moguda a la tardor, astronòmicament parlant. L’arribada de l’aire fred en altura, com indica el servei meteorològic, pot provocar que les precipitacions siguin tempestuoses, amb acumulacions properes als 40 mil·lilitres. Davant d’aquest fet, protecció civil ha activat l’avís groc per tempestes.

Aquesta pertorbació portarà un descens marcat de les temperatures i l'arribada de les primeres nevades de cara a dissabte a la tarda a partir de 2.500 metres. Des de protecció es demana precaució en les activitats a l'exterior, no només per la pluja, sinó per la baixa dels termòmetres, així com en els desplaçaments.

 

 

 

 

Comentaris

Trending