Avís groc per fortes ventades a partir de diumenge al migdia

Protecció Civil alerta que els cops poden ser forts i demana extremar la precaució a l’hora de fer activitats a l’aire lliure

El mapa de previsió.
El mapa de previsió.

El temps es complicarà de forma important a partir d’aquest diumenge. Segons s’alerta des del Servei de Meteorologia, hi haurà una important invasió d’aire fred que portarà, lògicament, una davallada de les temperatures. Protecció Civil ha activat de cara a demà l’avís groc davant el risc de ventades a partir del migdia.

Així, s’ha avançat que al llarg del diumenge “la invasió d’aire fred portarà un increment de la intensitat del vent de component nord. I això comportarà, en primer lloc, un fort descens de la temperatura. Tant que podria comportar que dilluns es tinguessin els registres més baixos de tot l’hivern.

I a banda, s’ha activat l’avís groc per vent. Es recomana especial precaució a l’hora de fer activitats a l’exterior. També s’indica que hi ha risc elevat d’allaus. En canvi, més enllà d’alguns flocs als cims aquest dissabte a la tarda, no es preveu nevades.

Etiquetes

Comentaris

Trending